quinta-feira, 26 de julho de 2018

Πυρκαγιές στην Ελλάδα και τη Σουηδία προκλήθηκαν από τρομοκράτες και Αφρικανών μεταναστών μουσελίνες ------------ Πάρτε conclusions.Who σας άλλο θα μπορούσε να κάνει αυτό ??Φυσικά, το μεγαλύτερο φόβο και σύγχυση, τόσο το καλύτερο γι 'αυτό το απόβρασμα εισέβαλε στην Ευρώπη .............. ΕΥΡΩΠΗ, ξυπνήστε και αναλάβετε τη σωστή στάση, με το αυτοκίνητο αυτά τα σκουλήκια όλης της Ευρώπης, και να απολαύσετε και κρέμονται ΚΟΡΗ ΤΟΥ σκύλα ΤΗΣ MERKEL !!!!!!!!

. 

Μέρκελ  Cow  Trailer Ευρώπη


https://oglobo.globo.com/mundo/entenda-as-possiveis-causas-dos-incendios-na-grecia-22914768  

ΚΑΙΡΟΣ  εγκλήματος; 
Οι πυρκαγιές είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες στην περιοχή της Αττικής. Το Σχετικά ξηρό χειμερινή περίοδο πριν από τις ιδανικές συνθήκες που δημιουργούνται για την εν λόγω Conflagrate φωτιά. V  ents αυτή την εβδομάδα βοήθησε καυσίμων τις φλόγες. 

Αλλά Σύμφωνα με  τις τοπικές officals επικαλείται το AFP, από τις πυρκαγιές άρχισαν σκόπιμα έχουν από εγκληματίες ενδιαφέρονται για λεηλασίες εγκαταλελειμμένα σπίτια στην περιοχή. 
- Δεκαπέντε πυρκαγιές που ξεκίνησε ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά σημεία της Αθήνας  - είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Ο υπουργός Πολιτικής Άμυνας Νίκος Τόσκας Προτεινόμενη τον ίδιο, σημειώνοντας que τρεις ή τέσσερις εστίες είχε ελεγχθεί την Κυριακή σχεδόν στην ίδια περιοχή όπου ξεκίνησε την επόμενη μέρα, την πιο καταστροφική πυρκαγιά στην αναβάσεις του Πεντελικού όρους, η οποία εκτείνεται στην ακτή  - Αυτές οι φωτιές δεν ήταν οι innoc τότε - Τόσκας είπε. 


ΩΣ ΕΚ ΤΟΎΤΟΥ, ΕΛΛΆΔΑ ΖΉΤΗΣΕ ΑΠΌ ΤΙΣ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΉΣΕΙ ΚΗΦΉΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΎΠΟΠΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ. ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΈΤΑΞΕ ΈΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΊΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ.

Sem comentários: